Політика конфіденційності

Конфіденційна інформація та персональні дані

 

Команда KYIVBRAND під час обробки Ваших персональних даних керується положеннями чинного законодавства щодо захисту конфіденційної інформації та персональних даних відповідно до Законів України «Про захист персональних даних», “Про рекламу», Конституції України та інших нормативноправових актів України. Будь-яка інформація, надана Вами під час використання цього сайту або під час інших звернень до KYIVBRAND, що відноситься до персональних даних, буде використана лише з метою, вказаною нижче.

 

Персональні дані можуть, зокрема, включати: ідентифікаційні дані (прізвище, ім’я та по-батькові), адреса місця проживання, поштовий індекс, номер контактного телефону, дата народження, адреса електронної пошти.

 

Надаючи Команді KYIVBRAND свої Персональні дані, Ви даєте свою добровільну та безумовну згоду на їх обробку, а також на те що відповідна інформація не є конфіденційною і може зберігатися та використовуватися командою KYIVBRAND у базі персональних даних «Ліцензіати» з метою:

- укладення Ліцензійного договору на використання Торговельної марки;

- надання Вам інформації про продукти, послуги заходи та акції KYIVBRAND, що можуть Вас зацікавити;

- проведення маркетингових досліджень для поліпшення якості продукції та послуг KYIVBRAND;

- надання, за домовленістю з Вами, продукції та послуг;

- виконання інших вимог чинного законодавства України.

 

Зокрема, Ви також погоджуєтесь на обробку Персональних даних (у т. ч. збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем, передачу наданих Персональних даних (без отримання Вашої додаткової на те згоди та без додаткового повідомлення про таку передачу), в тому числі транскордонну, отримання маркетингових матеріалів, розсилок в рамках проведення рекламних кампаній KYIVBRAND.

 

Обробка Персональних даних може здійснюватися KYIVBRAND самостійно, або право на таку обробку може бути передане командою KYIVBRAND за власним розсудом третім особам (далі – «Розпорядникам»), що здійснюватимуть обробку Персональних даних за дорученням KYIVBRAND, з якими Розпорядники на власний розсуд укладатимуть відповідні договори за умови вжиття всіх можливих та залежних від Розпорядників та третіх осіб заходів для збереження конфіденційності Персональних даних.

 

Ви погоджуєтесь із тим, що надані Персональні дані використовуватимуться командою KYIVBRAND та Розпорядниками для вищезазначеної мети, відповідно до чинного законодавства України; що надані Вами Персональні дані, можуть бути поширені (передані) KYIVBRAND з вищезазначеною метою, Розпорядникам, компаніям KYIVBRAND, а також третім особам, яким KYIVBRAND буде зобов’язана надати Персональні дані відповідно до чинного законодавства та правонаступникам KYIVBRAND у випадку реорганізації; що Ваші Персональні дані будуть видалятися або знищуватися у встановленому статтею 15 Закону України «Про захист персональних даних» порядку. Доступ до Персональних даних буде здійснюватися відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

Обробка та зберігання Персональних даних здійснюється протягом часу, необхідного для досягнення вищевказаної мети.

Повідомляємо Вас про Ваші права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», а саме:

1. знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить Ваші персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, окрім випадків, встановлених законом;

 

2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;

 

3. мати доступ до Ваших персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;

 

4. отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, інформацію про те, чи зберігаються Ваші персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст Ваших персональних даних, які зберігаються;

 

5. пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки Ваших персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;

 

6. пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних будь-яким власником та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

 

7. реалізовувати право на захист Ваших персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також запобігати наданню відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

 

8. звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;

 

9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.

 

Якщо Ви не бажаєте, щоб надана Вами інформація передавалася третім особам, або щоб KYIVBRAND міг скористатися цією інформацією, або для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами за допомогою електронної пошти contact@kyivbrand.com. Також, Якщо наразі Ви вже є Ліцензіаром, KYIVBRAND або його представник може використовувати Ваші персональні дані для зв'язку з Вами